Интериорно озеленяване

  • Интериорно озеленяване

 

Интериорното озеленяване намира приложение във всяка една площ, внася разнообразие и естетика във всяко помещение. Изискванията един интериорен проект да е направен качествено са: познаване нуждите на растенията, съобразяване с възможностите на помещенията, както и съобразяване с бюджета на клиента и неговите виждания.

Живите растения в дома и офиса ни зареждат с положителна енергия и добро настроение, освежават и красят интериора. Цветните композиции са необикновено разнообразни – от миниатюра върху масата или бюрото до обемно-пространствените композиции на зимните градини. Живите цветя създават енергията “ян” – активна енергия, затова не се препоръчва да са много в спалнята. Според фън шуй растенията се отнасят към Стихиите на дървото, което символизира растежа, творчеството и движението напред. Най-доброто разположение на цветята е на север, югоизток или юг с цел активизиране на положителната енергия в тези зони за здраве, благополучие и късмет.

Фън шуй, това е изкуство, посветено на хармонията, затова не прекалявайте с активизирането на дадени зони и неутрализирането на други. Всички ваши действия трябва да са постепенни и най-вече свързани с вашата интуиция и вътрешна нагласа.
Грижете се с любов за вашите цветя и те ще ви се отблагодарят

Дори и най-добрият проект, изпълнен по най-добрия начин ще бъде просто загуба на средства и време, ако не се извършва правилна поддръжка и растителна защита. Веднъж допуснато влошаване на външния вид на интериорната растителност се коригира много по-трудно и изисква допълнителни средства. Ето защо Ви предлагаме услугата годишен абонамент за поддръжка на интериорна растителност, която включва всички или част от изброените по долу мероприятия – според индивидуалните нужди на Вашия обект. По този начин можете да бъдете сигурни, че интериорната  Ви растителност ще изглежда толкова добре, колкото и в началото.